3

Ukrainian Journal of

Food Science

 

ISSN 2409-4951

(Online)

 

ISSN 2310-1008

(Print)

 

 

Засновник:

 

Національний університет харчових технологій,

Київ, Україна

 

www.nuft.edu.ua

 

 

 

 

 

 

Індексація:

 

1. EBSCO

 

2. Google Scholar

Google

 

3. ROAD

Directory of Open Access Scholarly Resources

 

4. Chemical Abstracts Service Source Index (CASSI)

 

5. FSTA (Food Science and Technology Abstracts)

 

6.Index Copernicus

 

7. Ulrichsweb

En Ua

 

Archiv

 

2013, Vol.1, Is.1

2013, Vol.1, Is.2

 

2014, Vol.2, Is.1

2014, Vol.2, Is.2

 

2015, Vol.3, Is.1

2015, Vol.3, Is.2

 

2016, Vol.4, Is.1

2016, Vol.4, Is.2

 

2017, Vol.5, Is.1

2017, Vol.5, Is.2

 

2018, Vol.6, Is.1

2018, Vol.6, Is.2

 

2019, Vol.7, Is.1

2019, Vol.7, Is.2

 

2020, Vol.8, Is.1

2020, Vol.8, Is.2

 

2021, Vol.9, Is.1

2021, Vol.9, Is.1

 

2022, Vol.10, Is.1

2022, Vol.10, Is.2

 

 

 

 

Адреса редакції:

 

Ukrainian Journal of

Food Science

Національний університет харчових технологій
Вул. Володимирська, 68
Київ, 01601
Україна

 

 

E-mail: Ukrfoodscience@meta.ua

 

 

Відповідальний секретар:

Олексій Губеня, к.т.н, доцент

Національний університет харчових технологій

E-mail:  Ukrfoodscience@meta.ua

 

 

 

 

 

 

  • Головна
  • Редакційна колегія
  • Інструкції авторам
  • Етика, Авторське право

Ukrainian journal of food science публікує оригінальні наукові (дослідницькі) статті, короткі повідомлення, оглядові статті, новини та огляди літератури з усіх аспектів харчової науки, техніки, інженерії, харчування, хімії, економіки та управління.

Результати досліджень, представлені в журналі, повинні бути новими, мати чіткий зв'язок з харчовою наукою і представляти спільний інтерес для міжнародного наукового співтовариства.

Перевага в публікації результатів досліджень надається молодим вченим та студентам, які  займаються науковою роботою та виконують в рукописах статей всі вимоги до оформлення. Це не означає, що журнал приймає статті низької якості,  без наукової цінності, з недоведеними результатами.

 

Тематика публікацій

 

Харчова інженерія

Харчова хімія

Мікробіологія, біотехнологія

Властивості харчових продуктів

Якість та безпека харчових продуктів

Процеси та обладнання харчових виробництв

Економіка та управління підприємствами харчової, переробної, біотехнологічної промисловості

Автоматизація процесів

Упаковка

Здоров'я

Нанотехнології

 

Періодичність журналу - 4 номери на рік (березень, червень, вересень, грудень).

 

Рецензія рукопису статті

 

Всі наукові статті, представлені для публікації в «Ukrainian Food Journal» проходять «Подвійне сліпе рецензування» (рецензент не знає автора статті, і, відповідно, автор не знає рецензента) принаймні двома вченими, призначених редакційною колегією: один є членом редколегії і один незалежний учений.

Зазвичай час рецензування складає 6-8 тижнів.

 

Авторське право

 

Автори статей гарантують, що робота не є порушенням будь-яких існуючих авторських прав, та відшкодовують видавцю порушення даної гарантії. Опубліковані матеріали є правовою власністю видавця «Ukrainian Journal of Food Science», якщо не узгоджено інше.

 

Політика академічної етики